Partners

datalogic

Datalogic

Datalogic Automation is één van 's werelds grootste fabrikanten van hardware voor identificatie, datacollectie en automatische markering voor industriële automatisering.

Datalogic Mobile ontwikkelt robuuste handheld terminals en biedt een compleet assortiment van producten aan voor de belangrijkste toepassingen: opslag, automatisering voor verkoopmedewerkers onderweg en in winkels.

Datalogic Scanning is 's werelds belangrijkste producent van vaste scanners met hoog rendement voor verkooppunten en de tweede grootste internationale leverancier van handscanners voor algemeen en industrieel gebruik.

Datalogic is gevestigd in de V.S. en is aanwezig in meer dan 120 landen.  Het bedrijf werkt voor uiteenlopende markten: de auto-industrie, gezondheidszorg, farmaceutische industrie, levensmiddelen en drank, elektronica, zonnesystemen, transport en logistiek, retail, productie enzovoort.

http://www.datalogic.com/

Partnership: Platinum Partner

datamax o'neil

Datamax-O’Neil (by Honeywell)

Datamax-O’Neil (nu onderdeel van Honeywell Scanning & Mobility) is een gewaardeerde wereldwijde leverancier van vaste, draagbare en mobiele etiketten- en kassabonnenprinters. Het maakt geautomatiseerde productidentificatie en geautomatiseerde wettelijke en financiële transacties mogelijk van de productie-omgeving tot in de winkel. Datamax-O’Neil is de businessgroep voor barcode- en mobiel printen van de divisie Engineered Systems van Dover Corporation. De producten van Datamax-O’Neil zijn inzetbaar voor tal van toepassingen in de industrie, gezondheidszorg, retail, auto-industrie en ticketingsector. 

http://www.datamax-oneil.com

Partnership: Platinum Partner

Honeywell

Honeywell

Honeywell Scanning & Mobility is ontstaan uit de overnames van Hand Held Products (HHP), Metrologic Instruments, LXE en Intermec, waaronder ook Vocollect Voice Solutions. Honeywell Scanning & Mobility is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige hardware voor datacollectie d.m.v. beeld, laser of spraak (image-, laser- en voice-based datacollectie), waaronder robuuste mobiele computers en barcodescanners.

www.honeywellaidc.com

Partnership: Platinum Partner

Intermec

Intermec (by Honeywell)

Intermec, nu onderdeel van Honeywell Scanning & Mobility, richt zich op de supply chain workflow. Intermec ontwerpt toonaangevende datacollectie- en informatiebeheeroplossingen die mobiele medewerkers, assets en klanten met elkaar verbinden. 

www.intermec.com

Vocollect

Vocollect (by Honeywell)

Honeywell is een toonaangevende leverancier van innovatieve voicetechnologieoplossingen, die bedrijven met mobiele medewerkers helpen om beter te presteren. De voice-oplossingen van Vocollect ondersteunen dagelijks bijna één miljoen werknemers wereldwijd en stellen bedrijven in staat meer dan 20 miljard US-dollar te besparen door hun activiteiten verder te optimaliseren, wat een betere bedrijfsvoering en uitstekende werkomstandigheden voor de medewerkers mogelijk maakt.

www.vocollectvoice.com/.

Partnership: Platinum Partner

Zebra

Zebra

Zebra (NASDAQ: ZBRA) zorgt ervoor dat bedrijven net zo smart en verbonden zijn als de rest van de wereld. Met de tracerings- en visibiliteitsoplossingen van Zebra wordt fysiek digitaal en kunnen bedrijven beschikken over de benodigde gegevensstromen om hun activiteiten te vereenvoudigen, meer inzicht te hebben in hun bedrijfsvoering en hun mobiele medewerkers te ondersteunen. 

www.Zebra.com

Partnership: PartnerConnect Elite Specialist

IND system

IND

ZetesIND is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van industriële datacommunicatieterminals voor vorkheftrucks. De uiterst robuuste, mobiele draadloze terminals zijn de ideale keuze wanneer een kleine en compacte terminal in een voertuig moet worden geïnstalleerd. Alle terminals in het IND-assortiment zijn voorzien van touchscreentechnologie, waardoor men eenvoudig gegevens en opdrachten kan invoeren door op de pictogrammen op het touchscreen te drukken. IND wordt ondersteund door een verkoop- en servicenetwerk in heel Europa en zet de norm voor een uitzonderlijke productkwaliteit, hoogwaardige technische service en absolute klanttevredenheid. Dankzij hun expertise en hoogwaardige producten is deze Duitse business unit van de Zetes Groep uitgegroeid tot een internationaal erkende en gerespecteerde partner van veel retailers, vrachtvervoerders en warehousemanagers.  

www.ind-systeme.com.

MCL

MCL Technologies is een computersoftwarebedrijf dat toonaangevende producten levert voor de ontwikkeling, de implementatie en het onderhoud van mobility-toepassingen. Het bedrijf levert een geavanceerde Development Interfacing en SaaS-gebaseerde Mobile Lifecycle Management-omgeving voor business mobility-oplossingen via hun vijf grote productlijnen: MCL Designer, MCL Client, MCL Net, MCL Bridges (ERP/WMS/DB/Web) en het MCL™ Mobility Platform. MCL is onderdeel van de Zetes Groep. 

http://www.mcl-collection.com/

Panasonic

Panasonic Business helpt mobiele professionals productiever te werken met haar gamma robuuste Toughbook notebooks, professionele Toughpad tablets en handhelds. Panasonic Toughbook had in 2015 een marktaandeel van 70.1% op de Europese markt van robuuste notebooks, en een marktaandeel van 57.1% op de Europese markt van robuuste, professionele tablets (VDC Research, maart 2015).

De Toughbook notebooks, Toughpad tablets en handhelds zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele professionals die buiten de gewone kantooromgeving en in alle omstandigheden moeten kunnen werken en daardoor behoefte hebben aan robuust, maar licht materiaal met lange batterijduur alsook uitgebreide functionaliteiten, zoals seriële poorten en barcodelezers, en een optimale connectiviteit.

http://www.toughbook.nl/