Over Ons

Wie zijn we?

Zetes is een in 1984 opgerichte internationale organisatie gespecialiseerd in identificatie- en mobility solutions. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Brussel en ons team bestaat uit meer dan 1100 specialisten in 20 landen uit de EMEA-regio.

Wat doen we?

Al meer dan 30 jaar leveren we innovatieve, automatische identificatie- en mobility solutions. Of ze nu bestemd zijn voor het optimaliseren van de supply chain of voor de identificatie van personen, met onze oplossingen bent u verzekerd van end-to-end visibiliteit en zijn uw gegevens veilig. 

Hoe doen we dit?

Door slim gebruik te maken van technologie en door u een geïntegreerde aanpak bestaande uit 4 fasen aan te bieden: 

  • Analyse van uw behoeften: dit is de conditio sine qua non om tot de meest geschikte oplossing voor uw verzoek te komen.
  • Een volledig assortiment aan sleuteloplossingen voor zowel bedrijven in de supply chain als overheden en andere instellingen.
  • Technologische integratie: wij gebruiken identificatie- en data-invoertechnologieën die overeenkomstig uw wensen en behoeften geïntegreerd worden.
  • Integratie met uw bestaande systemen: wij zorgen ervoor dat onze oplossingen volledig geïntegreerd kunnen worden met uw systemen en met externe systemen (MES, WMS, TMS, ERP, Rijksregister etc.).

Meer over onze aanpak

Voor wie doen we dit?

Of u nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent of een land of instelling vertegenwoordigt, wij kunnen hoe dan ook iets voor u betekenen: 

Waar zijn we te vinden?

Dankzij ons netwerk van meer dan 30 vestigingen in de EMEA-regio kunt u rekenen op een lokale service en meer dan 1100 specialisten die uw sector volledig begrijpen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen