Onze aanpak

1. Eén partner voor het optimaliseren van uw project

Wij zijn de enige speler op de markt die u een aanpak biedt van A tot Z en dit onder één dak. We vermijden daarmee de typische complexiteit van het integreren van systemen van verschillende partners.

2. Uw bedrijfsproces is ons beginpunt

Uw bedrijf is uniek en vereist een oplossing die past bij uw specifieke processen. Daarom starten wij elk project met het luisteren naar en het analyseren van uw wensen. Vervolgens adviseren wij u over de beste manier om uw processen te optimaliseren. 

medium_user without tie.png

3. Flexibele standaardoplossingen

Elke oplossing in ons portfolio is specifiek bedoeld voor een bepaald proces. De oplossingen beschikken over een zeer degelijke basis van beproefde standaardfuncties in combinatie met een aanpasbare, flexibele laag zodat wij u een oplossing op maat kunnen leveren die past bij uw specifieke noden. In tegenstelling tot andere providers die ofwel aanpasbare ofwel snel implementeerbare oplossingen bieden, staan wij garant voor beide. 

boxes

4. Toptechnologieën en -producten

Wij integreren de meest geschikte technologie voor uw project: RFID, Voice, Vision, scannen, biometrie … inclusief gepatenteerde technologieën zoals ImageID. Als grootste partner in de EMEA-regio voor de belangrijkste hardware-fabrikanten, adviseren wij u ook over de meest geschikte apparatuur. 

5. Wij integreren met uw systemen

Incompatibiliteit is niet langer een probleem. Onze oplossingen integreren naadloos met uw externe systemen en hostsystemen (ERP, WMS, MES, TMS, back office, nationaal register), inclusief SAP.

medium_user with tie.png

6. Een betrouwbare adviseur

Identificatie zit in ons DNA.  Het is wat we al meer dan 30 jaar doen bij  toonaangevende bedrijven, overheden en instellingen in de hele EMEA-regio.

7. Altijd bij u in de buurt 

Wij ontwikkelen geen projecten vóór u, maar ‘samen met’ u. Met meer dan 1.100 specialisten werken wij vanuit meer dan  30 vestigingen in de EMEA-regio, dus er is altijd iemand bij u in de buurt.

8. Een financieel stabiele partner

Zetes is sinds 2005 beursgenoteerd (Euronext Brussel: ZTS) en kent jaar in jaar uit een stabiele groei. Dankzij onze gezonde financiële situatie kunt u gebruik maken van interessante financieringsplannen.

9. De strengste veiligheidsnormen

Wij ontwikkelen supply chain optimaliseringsoplossingen voor organisaties, maar ook turnkey People ID-oplossingen voor overheden en instellingen zoals bijvoorbeeld de Verenigde Naties (productie van eID's, paspoorten, rijbewijzen, biometrische registratie …). Dus neem het van ons aan: wij hebben ervaring met het implementeren van oplossingen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.